IT Specialist Jacob Winther

Manden Bag Wincode Consult

Det hele startede i 1993, da Jacob Winther sad på skolebænken og lærte om Elektronisk Databehandling , og  læste bøger fra England, om fremtidens EDB. 

Her fandt han hurtigt ud af, at det der med IT var hans passion. Så en sen aften i 1993, i en lille lejlighed på Østerbro, oprettede Jacob virksomheden Winsoft, som senere skiftede navn til Wincode Consult. 

Der var ikke mange der troede på Jacob og hans drøm og vision om at skabe fremtidens IT virksomhed.

“Det var op ad bakke. Folk rystede på hovedet over, at jeg gjorde det. Dengang spurgte folk altid ind til, om man ikke bare skulle finde sig et rigtigt arbejde. Men jeg var slet ikke i tvivl om at det var den vej jeg skulle gå.”Jacob Winther 

Langsomt men dedikeret opbyggende Jacob sine kundedatabase, som i dag huser nogle af verdens største virksomheder. 

En af de mange stolte projekter Jacob og Wincode Consult har været en stor del af,  er udvikling af SharePoint og webløsninger til at understøtte byggeriet af Royal Arena. 

Hvilket også gav ham en fin invitation til den officielle indvielse af Royal Arena, i januar 2017, sammen med bl.a. H.K.H. Kronprins Frederik Københavns overborgmester Frank Jensen, Erhvervsminister Brian Mikkelsen, bestyrelsesformand Lars Liebst, Royal Arenas direktør Dan Hammer m.fl.

Wincode Consult og Jacob Winther er i dag bl.a. specialist indenfor det der hedder Microsoft SharePoint. Det er en digital platform, hvor man bl.a. kan dele dokumenter, viden og bygge intranet for virksomheder, eller ekstranet til eksterne partnere. 

Men rollen som Teknisk Projektleder, er også en af de mange kasketter Jacob har på, når det kommer til at hjælpe virksomhederne rundt om i landet.

“Her er det typisk på integrationsprojekter, hvor man skal have forskellige systemer koblet sammen med forskellige leverandører. Her handler det om at have styr på tingene og sørge for, at det hele foregår på de rigtige tidspunkter, med de rette folk i spidsen.”  – Jacob Winther 

Privat bor familiefaren til 2 Jacob Winther i Virum, nord for København, hvor han også arbejder lokalt som frivillig til forskellige arrangementer. 

En stor del af Jacob og Wincode Consults  kundegrundlag er i Københavnsområdet, så det meste af tiden er han på farten. Men der er dog også tid til at opbygge og pleje netværket, bl.a. i Lyngby Boldklub, hvor han mødes med lokale politikere, virksomhedsejere mv. og får vendt spændende tiltag over en øl og en fodboldskamp. 

“Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og bruge tid på at lære dem at kende, og de mig. På den måde indgyder vi tillid til hinanden, som gør at samarbejdet også bliver vores reference i fremtiden.”Jacob Winther 

Efter mere end 25 år på bagen, så har Jacob og Wincode Consult, både set og været en stor del af udviklingen indenfor IT. Hvilket betyder at referencelisten efterhånden har udviklet sig til at være ret så bred, og det giver Wincode Consult og Jacob Winther en solidt grundlag, når det kommer til at hjælpe nye såvel som gamle kunder. 

HAR JERES VIRKSOMHED BRUG FOR EN SKRÆDDERSYET IT LØSNING?

teknisk projektledelse / SharePoint / It-integrationer

VORES KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Luk menu